CALDERETA DE MARISC

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDERETA DE MARISC

  • PAS 1

    Rentar els calamars i les gambes. Deixar les cloïsses en aigua salada durant dues hores. Rentar-les per a treure'n la sorra i reservar-les. Rentar i tallar a trossos el peix. Pelar i picar a daus els tomàquets. Pelar i picar en juliana la ceba i els porros. Pelar treure'n el cor i picar els alls.

  • PAS 2

    Posar a escalfar una cassoa amb dues cullerades d'oli a foc mig. Afegir-hi els porros i les cebes. Quan estiguin transparents, afegir-hi els tomàquets, l'all i el safrà. Remenar amb una cullera de fusta fins que els tomàquets estiguin tendres. Afegir-hi el suc i la ratlladura de taronja, el vi i el fonoll. Salpebrar, tapar i deixar que cogui durant 25 minuts. Triturar-lo, passar-lo pel colador xinès i abocar-ho a la cassola.

  • PAS 3

    Posar la cassola al foc amb els calamars i deixar que coguin durant 15 minuts. Afegir-hi el peix, les cloïsses i les gambes. Condimentar amb Avecrem Peix -30% de sal. Escampar-hi el fonoll per sobre i coure cinc minuts més.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online