CALDERETA DE XAI

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDERETA DE XAI

  • PAS 1

    S'escalfa l'oli i es sofregeixen els alls i la ceba tallats a trossos fins que comencin a agafar color. S'hi afegeix la carn de xai previament condimentada amb AVECREM CARN i es fregeix.

  • PAS 2

    Mentre es fregeix la carn, batre: el pebre, la nou moscada, les ametlles, el fetge fregit i el vi blanc i es reserva.

  • PAS 3

    Quan la carn ja estigui fregida s'hi afegeixen tots els ingredients: el tomàquet, les carxofes, el julivert picat, el que hem batut abans i aigua suficient per a cobrir els ingredients.

  • PAS 4

    Es deixa coure a foc mig fins que s'evapori el caldo i quedi espesset.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online