CALDERETA DE XAI

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CALDERETA DE XAI

  • PAS 1

    Netejar la carn de greix i tallar-la a daus. Picar a cea tendra i axafar els alls. En una cassola de fang fondre el llard i daurar-hi les cebes i els alls. Afegir-hi el xai, la sal, el pebre i la nou moscada. Daurar uns minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi el vi, reduir o deixar evaporar. Afegir-hi el Caldo de Carn Gallina Blanca i el julivert. Reduir el foc al mínim i deixar coure fins que la carn estigui tendre.

  • PAS 3

    Retirar els trossos de carn amb una escumadora i mantenir-los calents. Batre els rovells i el suc de llimona i afegir-ho al líquid de cocció sense deixar de batre. Remenar uns minuts fins que espesseixi. Apagar el foc, afegir-hi un altre cop la carn i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online