Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CALDERETA DE XAI
-
PAS 1
Netejar la carn de greix i tallar-la a daus. Picar a cea tendra i axafar els alls. En una cassola de fang fondre el llard i daurar-hi les cebes i els alls. Afegir-hi el xai, la sal, el pebre i la nou moscada. Daurar uns minuts.
-
PAS 2
Afegir-hi el vi, reduir o deixar evaporar. Afegir-hi el Caldo de Carn Gallina Blanca i el julivert. Reduir el foc al mínim i deixar coure fins que la carn estigui tendre.
-
PAS 3
Retirar els trossos de carn amb una escumadora i mantenir-los calents. Batre els rovells i el suc de llimona i afegir-ho al líquid de cocció sense deixar de batre. Remenar uns minuts fins que espesseixi. Apagar el foc, afegir-hi un altre cop la carn i servir de seguida.