CAPÓ FARCIT

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CAPÓ FARCIT

  • PAS 1

    Farciment: Tallar a trossos el pa i remullar-lo en el brandy. Pelar i tallar a trossos la poma. Barrejar tots els fruits secs amb el pa i les pomes. Codimentar el capó amb l'Avecrem Caldo de Pollastre i farcir-lo amb aquesta barrejar. Cosir-lo si fós necessari.

  • PAS 2

    Posar a la base d'una safata el sofregit de verdures i a sobre posar-hi el capó untat amb llard. Condimentar-lo amb l'Avecrem Caldo de Pollastre. Rostir-lo a 200º els primers 30 minuts i llavors abaixar la temperatura a 150º. Afegir-hi el Porto i deixar que s'evapori lleugerament. Afegir-hi el Caldo de Pollastre. Tapar per evitar que s'assequi. Rostir-lo durant 1 hora, ruixant-lo de tant en tant amb el suc de la cocció. Quan estigui fet, retirar-lo del foc i deixar-lo reposar abans de trinxar-lo.

  • PAS 3

    Guarnició: Tallar la col llombarda a tires, donar-li una cocció al microones amb una nou de mantega i afegir-hi les pomes tallades a daus. Després ofegar-ho tot junt en un pot fins que s'estovi. Afegir-hi el sucre morè i barrejar-ho tot bé. Trinxar el capó separant els pits i les cuixes. Servir tallat a filets i acompanyat de la guarnició.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online