CARDS AMB CREMA DE PINYONS I CAVA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CARDS AMB CREMA DE PINYONS I CAVA

  • PAS 1

    Netejar rentar i tallar a trossos els cards. Pelar i picar fina la ceba. Aixafar els pinyons en un morter. Rentar i picar el julivert.

  • PAS 2

    Posar a coure els cards en un aolla amb aigua bullint, el suc de la llimona i llorer. Condimentar amb 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre i retirar del foc quan els cards estiguin tendres. Escórrer i reservar calents.

  • PAS 3

    Fondre la mantega en una paella a foc mig. Afegir-hi la ceba i ofegar 4 minuts amb els pinyons. Afegir-hi la nata, el cava, salpebrar-ho tot i esperar que la salsa redueixi.

  • PAS 4

    Regar els cards amb la preparació anterior, escampar-hi per sobre el julivert i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online