CARGOLES DE PATATA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CARGOLES DE PATATA

  • PAS 1

    En una cassola coure el pollastre amb aigua salada amb el llorer i l'api fins que estigui molt tendre.

  • PAS 2

    Esmicolar el pollastre. Ratllar els tomàquets. Escalfar en una paella a foc mig la mantega i daurar el pollastre junt amb el tomàquet. Regar amb el vi i deixar evaporar. Retirar el pollastre i barrejar amb la beixamel Gallina Blanca, la nata i el ciboulet.

  • PAS 3

    Amb l'ajut d'una màniga pastissera formar cargoles amb el puré, a sobre d'un motllo de forn folrat amb paper antiadherent. Farcir amb cura amb el pollastre, escampar-hi per sobre el formatge i gratinar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online