Ingredients
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CASSOLA DE FIDEUS
-
PAS 1
Pelar l'all i la ceba. Talla la ceba a trossos i picar-la junt amb l'all i el julivert uns 10 segons a velolcitat 4. Baixar amb l'espàtula, afegir-hi l'oli i cuinar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1.
-
PAS 2
Afegir el safrà i el tomàquet pelat i programar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1.
-
PAS 3
Rentar bé les cloïsses en aigua amb sal perquè deixin anar la sorra. Escórrer bé i posar-les en un vas junt amb el sofregit anterior i el pebre vermell, les patates pelades i trossejades i el bacallà esmicolat. Afegir el caldo de peix i coure uns 2o minuts a 100ºC, velocitat 1.
-
PAS 4
Rentar bé les cloïsses en aigua amb sal perquè deixin anar la sorra. Escórrer bé i posar-les en un vas junt amb el sofregit anterior i el pebre vermell, les patates pelades i trossejades i el bacallà esmicolat. Afegir el Caldo de Pescado Gallina Blanca i coure uns 2o minuts a 100ºC, velocitat 1.
-
PAS 5
Probar de sal i rectificar si fós necessari. Afegir els fideus i deixar coure uns altres 5 minuts a 100ºC, velocitat 1. Deixar reposar uns minuts i servir.