CASSOLA DE FIDEUS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CASSOLA DE FIDEUS

  • PAS 1

    Pelar l'all i la ceba. Talla la ceba a trossos i picar-la junt amb l'all i el julivert uns 10 segons a velolcitat 4. Baixar amb l'espàtula, afegir-hi l'oli i cuinar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 2

    Afegir el safrà i el tomàquet pelat i programar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 3

    Rentar bé les cloïsses en aigua amb sal perquè deixin anar la sorra. Escórrer bé i posar-les en un vas junt amb el sofregit anterior i el pebre vermell, les patates pelades i trossejades i el bacallà esmicolat. Afegir el caldo de peix i coure uns 2o minuts a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 4

    Rentar bé les cloïsses en aigua amb sal perquè deixin anar la sorra. Escórrer bé i posar-les en un vas junt amb el sofregit anterior i el pebre vermell, les patates pelades i trossejades i el bacallà esmicolat. Afegir el Caldo de Pescado Gallina Blanca i coure uns 2o minuts a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 5

    Probar de sal i rectificar si fós necessari. Afegir els fideus i deixar coure uns altres 5 minuts a 100ºC, velocitat 1. Deixar reposar uns minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online