coc dametlla mab poma caramellitzada

  • 40-60
  • Fácil
  • 8

Ingredients

Com fer coc dametlla mab poma caramellitzada

  • PAS 1

    Primer caramel·litzem la poma: Tallem la poma a dauets i a foc ben baixet i remenant de tant en tant la fem caramel·litzar amb la mantega i el sucre. Ho deixem refredar. .

  • PAS 2

    Fem la massa pel coc: Es posen els ous sencers en un bol i es munten a punt de cinta amb el vatedor elèctric de varetes. Després s'hi barreja la mantega fosa al foc i tèbia. S'hi afegeixen la farina barrejada amb el llevat, l'ametlla i el licor i es segueix barrejant fins aconseguir una massa que queda bastant espesa i consistent

  • PAS 3

    Es prepara un motlle amb mantega i farina i s'hi aboca la massa. Pel damunt s'hi reparteix la poma caramel·litzada i es posa al forn, uns35 minuts, al forn, ja calent a 180º.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online