COCA DE SANT JOAN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer COCA DE SANT JOAN

  • PAS 1

    Posar la llet tèbia barrejada amb el llevat i remenar fins que es dissolgui. Afegir-hi la farina a poc a poc, remenant amb una cullera fins aconseguir una massa compacta. Afegir-hi llavors la sal, la canyella mòlta i la vainilla, barrejant-ho tot bé.

  • PAS 2

    Posar la massa a sobre d'una superfície enfarinada. Fer-hi un forat al mig i abocar-hi la mantega líquida i el sucre mòlt. Amassar bé, fent servir la farina necessària. Anar-hi afegint els ous d'un en un mentre amassem deixant-la ben flexible i elàstica.

  • PAS 3

    Formar una coca ovalada d'un centímetre aproximadament i col.locar-la a sobre una safata de forn amb paper engrassat. Esmicolar la pasta de massapà i afegir-hi l'aigua de flors de taronger. Cobrir la coca amb aquesta barreja. Decorar amb les pomes, tallades a grills fins, formant rossetons. Escampar-hi també per sobre els pinyons. Punxar la massa amb una forquilla i deixar que pugi, en un lloc atemperat, fins que dobli el seu volum.

  • PAS 4

    En aquest moment, coure-la al forn preescalfat a 200ºC fins que es daureisuaument i estigui cuita. Servir acompanyada de copes de cava (es pren la nit de Sant Joan).

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online