COCA DE SANT JOAN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer COCA DE SANT JOAN

  • PAS 1

    Posar la llet tèbia barrejada amb el llevat i remenar fins que es dissolgui. Afegir-hi la farina a poc a poc, remenant amb una cullera fins aconseguir una massa compacta. Afegir-hi llavors la sal, la canyella mòlta i la vainilla, barrejant-ho tot bé.

  • PAS 2

    Posar la massa a sobre d'una superfície enfarinada. Fer-hi un forat al mig i abocar-hi la mantega líquida i el sucre mòlt. Amassar bé, fent servir la farina necessària. Anar-hi afegint els ous d'un en un mentre amassem deixant-la ben flexible i elàstica.

  • PAS 3

    Formar una coca ovalada d'un centímetre aproximadament i col.locar-la a sobre una safata de forn amb paper engrassat. Esmicolar la pasta de massapà i afegir-hi l'aigua de flors de taronger. Cobrir la coca amb aquesta barreja. Decorar amb les pomes, tallades a grills fins, formant rossetons. Escampar-hi també per sobre els pinyons. Punxar la massa amb una forquilla i deixar que pugi, en un lloc atemperat, fins que dobli el seu volum.

  • PAS 4

    En aquest moment, coure-la al forn preescalfat a 200ºC fins que es daureisuaument i estigui cuita. Servir acompanyada de copes de cava (es pren la nit de Sant Joan).

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online