Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer COCA SALADA DE SANT JOAN
-
PAS 1
Preparar la massa de pa: dissoldre el llevat en aigua tèbia. Afegir-hi la sal i el sucre i remenar fins que es dissolgui tot el conjunt. Fer un volcà de farina a sobre d'una superfície plana i posar-hi el llevat,, barrejant amb els dits fins aconseguir una bola de massa. Treballar aquesta massa a poc a poc afegint-hi el llard líquid fins aconseguir una massa fina i elàstica. Tapar i deixar reposar 1 hora.
-
PAS 2
Preparar la carn picada: picar les cebes tendres en juliana fina. Ofegar en una paella amb oli, llorer i condimentar amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal ben esmicolat. Afegir-hi el tomàquet pelat a dauets i remenar amb una cullera. Llavors abocar-hi la carn picada i una mica de pebrot morrón picadet. Tapar i deixar sofregir durant 20 minuts. Esperar llavors que es refredi totalment aquesta salsa.
-
PAS 3
Estendre la massa amb un corró donant-li forma rodona i un gruix d'un centímetre. Posar-la a sobre d'una safata de forn folrada amb paper engrassat i cobrir-la amb el farciment de carn (punxar-la una mica amb una broqueta). Posar-hi per sobre els pinyons i el julivert i decorar-la amb tires de pebrot. Coure al forn preescalfat a 200ºC fins que la coca estigui al seu punt. Servir calenta o freda (es menja l'edemà de la revetlla de Sant Joan).