COCA DE VERDURES I SARDINA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer COCA DE VERDURES I SARDINA

  • PAS 1

    Estirar 4 rectangles de 4x10 cm de massa fina i cobrir-los amb la ceba confitada. Coure al forn a 160ºC durant uns 14 minuts i retirar del forn. Cobrir les coques amb el carbassó o el porro saltats i salpebrats, 2 filets de sardina sense escates ni espines per coca i una tira de pebrot entre els dos filets. Posar 3 minuts més al forn.

  • PAS 2

    Mentres, fondre la pastilla d'Esencia de Tomillo y Romero Gallina Blanca amb una cullerada d'oli d'oliva. Reitrar del foc i barrejar amb la resta d'oli. Retirar la coca del forn i amanir-la amb l'oli d'Esencia.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online