Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer COCTEL DE MARISC
-
PAS 1
Coure els mariscos per separat en aigua amb dues pastilles d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i llorer. Quan comenci abullir abocar-hi el marisc i deixar-lo coure un minut, retirant el pot de foc i deixant-lo reposar uns minuts més en l'aigua calenta. Escórrer la carn i cranc i esmicolar-la retirant les pells dures. Pelar i picar els mariscos.
-
PAS 2
Preparar la salsa: pelar la poma i ratllar-la. Barrejar-la amb la maionesa, el suc de taronja i el conyac, remenar amb una cullera de fusta i afegirhi el ketchup i les gotes de tabasc fins aconseguir un to rosat. Salpebrar i guardar ala envera. Partir l'aranja per la meitat transversalment i tallar els grills amb un ganivet de doble serra. Reservar.
-
PAS 3
Rentar i escórrer perfectament les fulles d'enciam i picar-les en juliana, barrejar-les i repartir-les en les copes de coctel. Posar-hi els mariscos i el cranc per sobre, cobrir-ho tot amb la salsa rosa i decirar amb els grills d'aranja. Servir be fred.