COL FARCIDA A LA CAMPEROLA

 • > 60
 • Fácil
 • 4

Ingredients

 • Avecrem Caldo de Pollo

  Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COL FARCIDA A LA CAMPEROLA

 • PAS 1

  Tallar el tronc de la col i retirar les fulles exteriors. Rentar-lo a sota l'aixeta i submergir-la en una olla amb abundant aigua calenta, fent-la bullir. Un cop blanquejada la col, retirar-la i deixar-la escórrer. Retirar l'aigua de la primera cocció. Pelar i picar la ceba i el porro tant fins com sigui possible. En una paella posar oli i ofergar la picada anterior molt suaument, fins que quedi ben cuit tot. Llavors, retirar del foc i deixar refredar. Aixafar l'all en un morter junt amb el julivert i afegir-lo a la ceba.

 • PAS 2

  Esmicolar o picar la carn cuita i barrejar-la en un bol amb la ceba guisada. Remenar la barreja afegint-hi les panses, un ou sencer, la farina i el clau. Condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre i canyella, amassant amb les mans fins a lligar la barreja.

 • PAS 3

  Buidar i farcir la col: per a fer-ho, tallar l'extrem contrari del tronc fent com una tapa i guardar-la (correspon més o menys a un terç de la col). Llavors, passar un ganivet fi per la vora per a poder buidar-la (però amb molt de compte, deixant una bona base perquè la col no es desmunti). Farcir-la amb la picada apretant bé la barreja i posar-hi la tapa a sobre. Embolicar la col en una tela fina de cotó apretant bé. En una cassola amb aigua i sal coure la col durant mitja hora. Quan comenci a bullir afegir-hi un grans de pebre. QUan estigui cuita deixar-la reposar tèbia dins l'aigua però apartada del foc.

 • PAS 4

  Mentres, preparar la salsa. En una paella fondre la mantega i torrar un mica els pinyons. Afegir-hi la fècula deixatada en el vi blanc i remenar amb les varilles fins a lligar la crema, afegint-hi el caldo suficient per a aconseguir una salsa lleugera. Escórre la col i col.locar-la a la safata de presentació, coberta amb la crema de pinyons.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online