Ingredients
Com fer COLIFLOR FARCIDA D'AMETLLES
-
PAS 1
Rentar la coliflor, tallar el tronc per a fer-lo servir de base i treure'n les fulles i ttronc gruixuts de manera que quedi la coliflor sencrea però sense tronquets. En una olla amb aigua i sal afegir la coliflor sencera quan arrenqui el bull. Deixar cure 20 minuts. Retirar de l'aigua amb una escumadora i deixar-la escórrer a sobre un drap.
-
PAS 2
En un bol posar les panse a macerar en l'anís. Remullas els flocs de patata en la llet i afegir junt amb les ametlles torrades. Afegir el porro picat i els dos rovells d'ou. Salpebrar.
-
PAS 3
Fer un forat central gran a la cloliflor amb l'ajut d'un ganivet i una cullera. Unies aquesta coliflor que hem extret amb la barreja anterior i afegir-hi també les clares batudes a punt de neu. Farcir llavors la coliflor amb aquesta preparació i escampar-hi per sobre les làmines d'ametlles. Pinzelar la coliflor amb mantega líquida.Introduir al forn pre-escalfat a 180ºC i deixar-l'hi fins que qualli i quedi lleugerament daurada.