COMBINAT COLORISTA DE PATATA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COMBINAT COLORISTA DE PATATA

  • PAS 1

    Posar a coure per separat: els ous i les patates, condimentades amb AVECREM POLLASTRE (tallant les patates a làmines de 2,5 centímetres aproximadament) durant 15 minuts. Quan ja estiguin cuites les patates , escórrer-les i reservar-les. Els ous, un cop cuits els pelem i els tallem a làmines.

  • PAS 2

    Preparar els dos plats de la següent manera: 1. Col.locar en primer lloc i a un costat del platles patates cuites. 2. Cobrir-les amb l'ou cuit tallat a làmines. 3. Sobre aquests posar una mica de maionesa i coronar-los amb una oliva a sobre. 4. Al costat posar les tires de pebrot escalivat.

  • PAS 3

    5. I finalment al costat del pebrot posar el tomàquet tallat a rodanxes i amanit amb oli, sal i vinagre, que cobrirem amb la tonyina o el bonítol. A sobre d'aquest darrer col.locarem les olives que hagin sobrat. Sobre éste colocaremos las olivas restantes.
    Finalment, presentarem el plat directament a taula i... Bon profit!!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online