Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
Com fer CONILL AMB PATATAS A L'ESTIL DEL CAMP
-
PAS 1
Pelar el porro, la ceba tendra i els alls. Llavors, posar en un vas mesclador amb un raig d'oli i triturar fins a reduir-ho a puré. Afegir-hi vinagre, sucre, sal i coriandre i batre un altre cop.
-
PAS 2
Rentar bé el conill i assecar-lo. Posar-lo en un bol i afegir-hi la salsa anterior. Remenar bé amb dues culleres perquè tots els trossos quedin ben macerats. Tapar i deixar reposar almenys mitja hora (o millor el dia abans). Pelar les patates i tallar-les a daus irregulars (mantenint-les mentres en aigua).
-
PAS 3
Posar una cassola amb un fons d'oli i una fulla de llorer. Afegir-hi el conill i sofregir durant 15 minuts fins que es dauri. Sfegir-hi les patates i remenar amb una cullera. Llavors cobrir amb el Caldo de Carn Gallina Blanca i deixar coure almenys durant 40 minuts, tapant a foc suau fins que el conill estigui cuit.
-
PAS 4
Comprovar el punt de sal i deixar reposar 5 minuts abans de servir.