CONILL EN ESCABETX

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CONILL EN ESCABETX

  • PAS 1

    Netejar el conill, condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Pollastre i daurar-lo en oli pels dos costats. Retira-lo. En el mateix oli, sofregir els alls junt amb el pebre i les herbes. Retirar del foc i abocar-hi el vinagre i l'aigua.

  • PAS 2

    Posar en una olla (no d'alumini) el conill i afegir-hi la barreja de vinagre i aigua. Afegir-hi aigua si calgués, fins a cobrir del tot el conill. Coure a foc lent fins que la carn estigui tendra.

  • PAS 3

    Passar a una safata de vidre o porcellana i deixar refredar. Tapar i conservar uns dies.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online