CONSOMÉ D'AU AMB FIGURES DE NADAL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CONSOMÉ D'AU AMB FIGURES DE NADAL

  • PAS 1

    Rentar amb aigua freda i treure la pell al pollastre. Netejar i tallar per la meitat els porros. Pelar i tallas a trossos els naps i les pastanagues. Rentar l'api. Muntar les clares a punt de neu.

  • PAS 2

    Posar el pollastre en una cassola amb aigua a foc mig, assaonar amb 2 pastilles d'AVECREM POLLASTRE i tapar. Quan porti 30 minuts bullint treure l'escuma que forma la superfície i afegir-hi les verdures, els claus i el xerès. Quan arrenqui el bull abaixar el foc i deixar coure durant una hora. Afegir-hi les clares i deixar que cuallin durant 20 minuts. Colar el caldo per a retirar la carn i les verdures. Passar-lo un altre cop per un colador fi de tela per a retirar la resta d'impureses. Rectificar de sal i reservar calent.

  • PAS 3

    Preescalfar el forn a 180ºC. Posar en un recipient les clares, els ous, salpebrar i barrejar amb la batedora. Abocar en un motllo i posar al forn fins que cualli. Treure del forn i deixar refredar. Treure del motllo i tallar figuretes amb un tallapasta amb motius nadalencs.

  • PAS 4

    Repartir les figures en els plats, cobrir amb el caldo, coronar-ho tot amb unes fulles de farigola i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online