CONSOMÈ DE MARISC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CONSOMÈ DE MARISC

  • PAS 1

    Rentar i tallar a trossos la ceba, la pastanaga i l'api. Posar-ho en una olla junt amb les colsques, le espines i les herbes aromàtiques.

  • PAS 2

    Condimentar amb AVECREM PEIX, cobrir amb aigua i coure 20 minuts. Tallar en juliana els porros i els palets de cranc.

  • PAS 3

    Escalfar una paella amb oli a foc mig i ofeger-hi els porros. Afegir-hi el cranc i el ciboulet.

  • PAS 4

    Salpebrar i saltar uns minuts. Servir en el fons de les tasses. Filtrar el caldo, salpebrar i abocar en tasses.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online