Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
Com fer CORONA DE LLENGUADO I POPETS
-
PAS 1
Netejar bé els popets per dins i per fora i tallar-los a rodanxes molt fines. Assecar-los mmolt bé i posar-los a la cassola. Pelar ipicar les escalunyes i l'all i posar-los a ofegar junt amb el popets amb oli. Afegir-hi el sofregit de tomàquet i la fulla de llorer. Condimentar amb Avecrem Peix i deixar coure amb la cassola tapada fins que estiguin tendres, almenys una hora. Passats 15 minuts deixatar la tinta en el vi i afegir-la al guisat de popets.
-
PAS 2
Rentar i assecar els filets de llenguado comprovant que no quedi pell ni espines. Condimentar pels dos costats amb Avecrem Peix i reservar. Untar bé amb mantega uns cèrcols o motllos rodons de 8-10 centímetres en una safata de forn, a sobre de paper encerat. Posar els filets de lenguado al voltant del motllo, donant-li forma de corona i posar a la nevea fins que es faci servir. Posar-hi a sobre una patata o un altre motllo perquè no perdi la forma. Encendre el forn a 200° C i rostir-hi els motllos de llenguado durant 5 minuts dins que es cogui el peix. Aquest pas s'ha de fer just abasn de servir el plat perquè el peix no es desfaci.
-
PAS 3
Agafar la corona amb una espàtula i col.locar-la a sobre del plat, aixecant el cèrcol amb compte. Retirar la patata i omplir el forat amb els popets ben calents i decorar el voltant amb filets de salsa de tinta i grans de pebre rosa.