FILETS DE LLENGUADO FARCITS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer FILETS DE LLENGUADO FARCITS

  • PAS 1

    Barrejar en un bol la molla de pa amb les cebes tendres picades, una cullerada de mantega tova, l'ou, les herbes, la nata i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada.

  • PAS 2

    Posar una cullerada d'aquest farciment a sobre de cada filet de llenguado, enrotllar-los i subjectar-los amb un escuradents.

  • PAS 3

    Posar-los en una safata untada amb greix i ruixar-los amb el suc de llimona, el vi i el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Coure al forn uns 10 minuts. Servir regats amb la seva salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online