COSTELLES DE PORC AMB MEL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COSTELLES DE PORC AMB MEL

  • PAS 1

    Salpebrar la carn amb AVECREM CARN i sofregir-la en una paella, igual que la ceba tallada a dauets, mentre el forn es precalenta.

  • PAS 2

    En un pot fer la sopa de porros GALLINA BLANCA. Quan estigui gairebé feta posar-hi les cullerades de mel i remenar fins que es dissolgui tot bé.

  • PAS 3

    Posar tots els ingredients en una safata de forn: la carn, la ceba a dauets sofregida i la sopa de porros, com si fos el caldo.

  • PAS 4

    Deixar-ho uns 15 minuts que redueixi una mica el caldo sense posar el forn massa fort, perquè la carn ja està sofregida i es pot cremar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online