COSTELLES DE XAI AROMÀTIQUES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COSTELLES DE XAI AROMÀTIQUES

  • PAS 1

    Escaldar i pelar els tomàquets. treure'n les llavors i picar-los. Picar la ceba tendra. En una cassola barrejar la ceba tendra amb el sucre, el vinagre i el tomàquet. Bullir-ho a foc mig durant 2 minuts. Retirar del foc i deixar refredar.Tirar-hi per sobre la menta regar-ho amb l'oli ireservar-ho.

  • PAS 2

    Amb unganivet petit o de punta fina pelar l'extrem de cada mitjana. Fregar cada costella amb all i daurar-les en una mica d'oli dos minuts per cada costat. Condimentar amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada.

  • PAS 3

    Servir les costelles posant-hi a sobre un pilonet de la picada feta amb els tomàquets.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online