Ingredients
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA DE BLEDES I PINYONS
-
PAS 1
Rentar bé les bledes i tallar-les. En una olla posar a coure un litre d'aigua i quan comenci a bullir abocar-hi les bledes. Salar i exprémer el suc de la llimona. Deixar coure 10 minuts i passar a un colador perquè perdin l'aigua. Quan s'hagin refredat una mica picar-les fines i reservar-les.
-
PAS 2
Pelar les cebes i picar-les a daus menuts. Posar-les en una cassola amb un raig d'oli, sal i nou moscada. Ofegar 5 minuts. Mentres, pelar le patates i tallar-les a daus irregulars. Afegir-hi el sofregit i remenar amb una cullera de fusta. Llavors afegir-hi les bledes cuites i remenar un altre cop. Cobrir amb el Caldo de Pollastre Gallina Blanca, amb la farina dissolta i deixar coure durant 40 minuts.
-
PAS 3
Saltar els pinyons amb la mantega fins daura-los lleugerament. Quan la sopa estigui ben cuita retira-l del foc i passar-la per una batedora elèctrica afegint-hi el iogurt. Abocar la sopa i afegir-hi per sobre els pinyons saltats.