Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
Com fer CREMA DE PATATES I ESPÀRRECS
-
PAS 1
Pelar les patates perfectamente i rentar-les. Fer el mateix amb el moniato i tallar-los de forma irregular. Posar-los en una olla, cobrint-los amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Escalfar a foc viu i quan arrenqui el bull salar una mica i afegir-hi la llet, deixant-los coure suaument perquè el líquid no es consumeixi (tapar si fós necessari).
-
PAS 2
Mentres, pelar les escalunyes i picar-les en juliana fina. Saltar-les en una paella amb mantega deixant-les estovar lentament sense que es daurin (uns 10 minuts aproximadament si es tapa la paella). Afegir-les ara a l'olla de les patates i deixar-les coure. Tallar les puntes dels espàrrecs i a la mateixa paella saltar-les a foc baix. Salpebrar i taprr la paella mantenint-les fins que estiguin al dente.
-
PAS 3
Quan les patates estiguin ben tendres i desfetes (uns 30 minuts més o menys), afegir-hi els formatgets i passar la sopa per una batedora elèctrica fins aconseguir una crema de consistència ben fina. Afegir els rovells d'ou, abans de deixar de batre, i posar la sopa un altre cop a escalfar a foc suau.Si estigués massa espessa afegir-hi més llet i nata, si es prefereix. Condimentar amb nou moscada i sense deixar de remenar amb varilles. Deixar refredar una mica. Repartir en plats de sopa i decorar amb les puntes d'espàrrecs ben calentes.