CREMA DE PATATES I PÈSOLS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA DE PATATES I PÈSOLS

  • PAS 1

    Bullir les patates amb l'Avecrem Caldo de Pollo. Quan estiguin cuites aixafar-les i afegir-hi llet calenta i mantega.

  • PAS 2

    Tallar el bacon a trossets petits i fregir-lo en una paella amb una mica d'oli fins que estigui cruixent. Afegir-hi la patata.

  • PAS 3

    Bullir els pèsols i la ceba tallada a trossos petits. Afegir-los a la patata i triturar-ho tot junt. Rectificar de sal i afegir-hi una mica d'orenga.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online