CREMA DE VERDURES I GAMBES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE VERDURES I GAMBES

  • PAS 1

    Picar la ceba, el porro, la pastanaga, el pebrot i l'all i ofegar-los en una cassola amb oli. Quan estiguin suaus afegir-hi les gambes, sal i pebre. Regar amb el brandy i flambejar. Retirar 4 gambes per a decorar.

  • PAS 2

    Afegir-hi els tomàquets picats i el Caldo de Pescado Gallina Blanca i coure uns 15 minuts. Afegir els croutons de pa a la sopa, triturar-la i passar-la pel colador xinès. Tornar-la a posar a la cassola, afegir-hi la nata i bullir.

  • PAS 3

    Servir la crema de verdures i gambes, escampar-hi el julivert picat per sobre i afegir-hi una gamba com a decoració.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online