CREMA D'ESPÀRRECS BLANCS AMB SALMÓ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    516kcal

  • Hidrats

    19,6g

  • Proteïnes

    29,6g

  • Greixos

    50,8g

Com fer CREMA D'ESPÀRRECS BLANCS AMB SALMÓ

  • PAS 1

    Posar una olla amb aigua al foc i, quan comenci a bullir, afegir-hi un grapat de sal. Quan torni a bullir posar-hi els espàrrecs prèviament pelats. A partir d'una nova ebullició, tapar l'olla i deixar-la a foc baix aproximadament uns 25 minuts.

  • PAS 2

    Passat aquets temps, apartar del foc i deixar els espàrrecs tapats uns 5 o 10 minuts més. En una altra olla, fregir la ceba i els alls ben picadets. Quan estiguin daurats, afegir-hi els espàrrecs (reservant-ne quatre puntes per a la decoració) i la patata a trossos. Remenar-ho uns 2 minuts i afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina Blanca.

  • PAS 3

    Tapar l'olla i deixar coure fins que la patata estigui cuita. Tot seguit, triturar-ho i passar-ho pel colador xinès o el tamís i tornar-ho a posar a la mateixa olla. Quan el conjunt torni a bullir, afegir-hi la crema de llet amb el rovell d'ou batut.

  • PAS 4

    Deixar que espessi una mica i salpebrar al gust. Es pot decorar cada plat amb una meitat de la llenca de salmó i l'altra meitat picar-la molt petita i afegir-la a la crema.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online