CREMA FREDA DE PORROS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA FREDA DE PORROS

  • PAS 1

    Rentar i tallar finament els porros. Pelar i picar en juliana la ceba. Pelar, rentar i tallar a trossos les patates.

  • PAS 2

    En una olla posar a escalfar la mantega, afegir la ceba, els porros i ofegar fins que estiguin transparents, afegir-hi les patates, abocar el Caldo de Verdures Gallina Blanca, la llet, salpebrar i deixar que cogui a foc mig. Quan les patates estiguin tendres, retirar l'olla del foc i afegir-hi la nata.

  • PAS 3

    Posar en un recipient, triturar i passar pel colador xinès. Deixar refredar i servir la crema en copes molt fredes amb una guarnició de rodanxes de ceba fregida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online