CREMA FREDA DE PORROS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA FREDA DE PORROS

  • PAS 1

    Rentar i tallar finament els porros. Pelar i picar en juliana la ceba. Pelar, rentar i tallar a trossos les patates.

  • PAS 2

    En una olla posar a escalfar la mantega, afegir la ceba, els porros i ofegar fins que estiguin transparents, afegir-hi les patates, abocar el Caldo de Verdures Gallina Blanca, la llet, salpebrar i deixar que cogui a foc mig. Quan les patates estiguin tendres, retirar l'olla del foc i afegir-hi la nata.

  • PAS 3

    Posar en un recipient, triturar i passar pel colador xinès. Deixar refredar i servir la crema en copes molt fredes amb una guarnició de rodanxes de ceba fregida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online