CREMA FREDA DE TOMÀQUET, PEBROT I ALFÀBREGA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA FREDA DE TOMÀQUET, PEBROT I ALFÀBREGA

  • 1

    PAS 1

    Picar els pebrots a daus i saltar-los en una mica d'oli junt amb les escalunyes picades. Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca 100% Natural, la meitat de les fulles d'alfàbrega i l'all picat. Posar el Caldo Casero de Pollo 100% Natural de Gallina Blanca i deixar-ho coure tapat uns 10 minuts. Condimentar-ho al gust.

  • 2

    PAS 2

    Afegir-hi la nata, passar-ho tot per la batedora i colar-ho. Servir freda amb la resta d'alfàbrega picada, unes gotes de tabasc i un rajolí de nata per a decorar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online