CREMA TÈBIA DE POMA I FUMATS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA TÈBIA DE POMA I FUMATS

  • PAS 1

    Pelar i tallar a trossos les pomes. Pelar i picar en juliana la ceba, així com els naps, que cal tallar a daus. Rentar l'api, treient-ne els fils. Posar una cassola amb tapa al foc amb oli, ofegant primer la ceba i l'api. Quan estiguin transparents afegir-hi el nap i les pomes, tapar i deixar estovar amb la mantega.

  • PAS 2

    Afegir el Martini, remenar amb una espàtula de fusta i passats uns cinc minuts afegir-hi els flocs de cereals i el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Salar i deixar coure suaument durant mitja hora.

  • PAS 3

    Passat aquest temps, batre la crema amb un robot de cuina i passar-la per un tamís. Reservar a la nevera. Per a torrar les ametlles que comprem ja filetejades, posar una paella a foc viu amb cinc grams de mantega i daurar pels tot arreu saccsejant la paella pel mànec. Llavors, afegir-hi una culleradeta de sucre morè i esperar que comenci a caramel.litzar-se. Retirar del foc i deixar refredar. llavors desfer-les una mica amb els dits si estiguéssin molt enganxades entre ells i deixar-les en un bol fins el moment de tirar-les per sobre de la crema.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online