Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
Com fer CREMA TÈBIA DE POMA I FUMATS
-
PAS 1
Pelar i tallar a trossos les pomes. Pelar i picar en juliana la ceba, així com els naps, que cal tallar a daus. Rentar l'api, treient-ne els fils. Posar una cassola amb tapa al foc amb oli, ofegant primer la ceba i l'api. Quan estiguin transparents afegir-hi el nap i les pomes, tapar i deixar estovar amb la mantega.
-
PAS 2
Afegir el Martini, remenar amb una espàtula de fusta i passats uns cinc minuts afegir-hi els flocs de cereals i el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Salar i deixar coure suaument durant mitja hora.
-
PAS 3
Passat aquest temps, batre la crema amb un robot de cuina i passar-la per un tamís. Reservar a la nevera. Per a torrar les ametlles que comprem ja filetejades, posar una paella a foc viu amb cinc grams de mantega i daurar pels tot arreu saccsejant la paella pel mànec. Llavors, afegir-hi una culleradeta de sucre morè i esperar que comenci a caramel.litzar-se. Retirar del foc i deixar refredar. llavors desfer-les una mica amb els dits si estiguéssin molt enganxades entre ells i deixar-les en un bol fins el moment de tirar-les per sobre de la crema.