CREPS DE SANT VALENTÍ

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CREPS DE SANT VALENTÍ

  • PAS 1

    Per a les creps: posar a la batedora la farina, l'ou, la mel, la llet i la sal i batre fins que quedi una barreja espessa i homogènia. La quantitat de llet pot variar, per la qual cosa s'aconsella no afegir-la tota al començament. Posar la massa en un bol, cobrir-la i deixar-la reposar a la nevera una hora.

  • PAS 2

    Mentres, netejar les fruites. Bullir la melmelada i el vi o el brandy. Deixar refredar i macerar els gerds o groselles en aquesta melmelada. Abocar la massa de creps en una màniga pastissera fina i escalfar una paella antiadherent untara amb mantega. Abocar la massa dibuixant la forma d'un cor i deixar quallar a foc mig uns minuts. Donar la volta, deixar-la un minut més i retirar-la. Repetir el procés amb la massa restant. Mantenir-les calentes.

  • PAS 3

    Col.locar en un plat tres o quatre cors, decorar-los amb nous de mantega i regar amb les fruites en l'almívar d'albercoc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online