CREPS FARCIDES DE CARN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    654,40kcal

  • Hidrats

    20,80g

  • Proteïnes

    14,99g

  • Greixos

    64,21g

Com fer CREPS FARCIDES DE CARN

  • PAS 1

    Batre els ingredients de la pasta, menys la mantega, fins obtenir una pasta homogènia. En una paella de la mida de les creps, posar una mica de mantega. Abocar-hi una mica de la pasta fins cobrir el fons. Quan hagi quallat, donar-li la volta i reservar-la. Repetir la operació fins acabar la pasta.

  • PAS 2

    Barrejar la carn picada amb els alls ben picats, les herbes i una mica d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal. En una mica d'oli, sofregir la carn donant-li unes voltes amb una forquilla. Retirar-la del foc i afegir-hi la mozzarella a trossets.

  • PAS 3

    Posar una mica de la barreja de carn i formatge al centre de cada crep i enrotllar-les. Posar-les en el plat de servir i decorar-lo amb julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online