PATATES FARCIDES DE CARN

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PATATES FARCIDES DE CARN

  • PAS 1

    Pelar les patates i, amb una cullereta especial, buidar-les mirant de no trencar-les. Reservar la polpa extreta. Posar una paella amb oli a foc mig, afegir-hi una de les cebes picades i un pessic de fines herbes i l'Avecrem. Abans que es dauri, abocar-hi la carn picada i ofegar-ho tot una mica.

  • PAS 2

    Afegir-hi la llet i la farina, remenant-ho tot bé perquè no s'hi facin grumolls. Quan la pasta estigui ben feta, apartar-la del foc i deixar-la refredar. Quan la massa estigui tèbia, anar farcint les patates.

  • PAS 3

    En un plat posar l'ou i en un altre la farina. Quan les patates estiguin farcides, passar l'extrem per on s'han farcit primer per l'ou i després per la farina.

  • PAS 4

    Posar una cassola amb oli a foc mig. Afegir-hi l'altra ceba, tallada en rodes. Ofegar una mica i anar-hi afegint les patates. Quan estiguin totes, cobrir-les d'aigua, afegir-hi la nou moscada i la polpa de buidar les patates. Quan arrenqui a bulilir, abaixar el foc perquè no s'enganxin. Quan les patates estiguin tendres, retirar-les del foc i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online