EMPANADA DE CALAMARS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer EMPANADA DE CALAMARS

  • PAS 1

    Preparar la massa: tamisar la farina sobre una superfície plana en forma de volcà amb la sal i el sucre. Escalfar l'aigua i dissoldre el llevat. Afegir-la al centre de la farina, apoc a poc, a mesuea que es va amassant amb els dits fins aconseguir una bola que no s'enganxa a les mans. Posar-la a sobre d'un plat i tapar-la amb un drap fins qeu dobli el seu volm (aproximandament 1/2 hora).

  • PAS 2

    Preparar el farciment: netejar els calamars, tallar a trossos mitjans i reseravr. Pelar la ceba a daus petits i el pebrot a tires, eliminant les llavors. Posar una paella al foc amb la ceba i el pebrot. Pelar ipicar l'all i deixar ofegar durant 5 minuts. Dissoldre la tinta en el vi i afegir-hi els calamars. Condimentar amb Avecrem Peix -30% de sal i condimentar amb el pebre, deixant-ho coure lentament fins que el vi s redueixi. Retirar-ho del foc i deixar-ho refredar.

  • PAS 3

    Repartir la massa en dues parts (una, una mica més gran) i estendre-les amb un rodet a sobre d'una superfície ben enfarinada, fins deixar-les ben fines. Folrar un motllo rodó deixant que la masa sobresurti per les vores i estendre-hi bé el farciment. Escampar-hi per sobre una mica de julivert picat. Cobrir amb l'altra part de massa i unir les vores en forma de trena.

  • PAS 4

    Punxar la superfície i fer una xemeneia central (vorejar-la amb una tira de massa). Llavors pintar-la amb ou batut i coure-la al forn pre-escalfat a 200ºC durant 25-30 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online