EMPANADA DE PERES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer EMPANADA DE PERES

  • PAS 1

    Descongelar la pasta brisa. Pelar i tallar a vuitens les peres. Barrejar el vi i el sucre i macerar les peres almenys quatre hores.

  • PAS 2

    En un motllo desmuntable baix posar una base de paper per al forn. Posar una base de pasta brisa cobrint els laterals. Escórrer les peres i posar-les de manera ordenada. Reservar el vi.

  • PAS 3

    Barrejar la nata, els ous, les ametlles, la canyella i un rajolí de vi. Abocar-ho tot per sobre de les peres. Vernissar la vora amb ou i cobrir-la amb l'altre base de massa. Obrir una xemeneia al centre, pinzellar-la amb ou i coure al forn 45 minuts a 180° C.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online