EMPANADA DE VERDURES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    912,85kcal

  • Hidrats

    51,89g

  • Proteïnes

    12,78g

  • Greixos

    35,33g

Com fer EMPANADA DE VERDURES

  • PAS 1

    Fer la massa barrejant l'aigua i l'oli. Condimentar-la amb Avecrem i el pebre vermell i anar-hi afegint la farina que admeti. Partir la massa en dues parts i amb una cobrir un timbal.

  • PAS 2

    Per a fer el farciment ofegar les bledes, un cop cuites i escorregudes, amb el bacon i les panses. Condimentar amb un pessic d'Avecrem. Retirar del foc i afegir-hi els formatges batuts amb els ous. Abocar el preparat a sobre de la massa estesa. Estirar la resta de la massa i fer-la servir per a tapar el motllo.

  • PAS 3

    Abocar el preparat a sobre de la massa estesa. Estirar la resta de la massa i fer-la servir per a tapar el motllo. Pintar amb rovell d'ou, punxar i coure al forn a temperatura mitja (180ºC) durant 20 minuts aproximadament.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online