Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
Com fer EMPANADA DE VERDURES
-
PAS 1
Amb la farina, l'oli, l'ou, la mantega i unes cullerades d'aigua freda treballar la massa fins formar una bola homogènia. Deixar reposar tapada. Coure els carbassons tallats a trossos. Picar-los junt amb la meitat dels espinacs també cuits, els ous durs i el fomatge fresc. Condimentar amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolada.
-
PAS 2
Estendre la meitat de la massa amb el corró. Untar un motllo rodó i folrar-lo amb la massa estesa. Posar-hi al fons el formatge emmental a trossos i la resta d'espinacs. Abocar-hi a sobre la barreja de carbassó i tapar amb l'altra meitat de massa extesa. Punxar i pintar amb ou batut. Coure al forn pre-escalfat a 200ºC durant 50 minuts aproximadament.