EMPANADA DE VERDURES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer EMPANADA DE VERDURES

  • PAS 1

    Tamisar la farina en forma de volcà sobre una superfície llisa. Escalfar l'oli amb l'aigua i reservar-ne la meitat per a dissoldre-hi el llevat i la sal. Afegir a la farina i remenar amb els dits a mesura que hi anem afegint la resta d'aigua. Amassar sense para fins aconseguir una bola de massa uniforme. Tapar-la i deixar-la reposar durant 30 minuts.

  • PAS 2

    Netejar els xampinyons, rentar i tallar el bròquil en arbrets. Pelar i picar fi el porro. Coure-hi en una paella amb oli i all picat. Afegir-hi les verdures tallades a trossos i remenar amb una cullera de fusta. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i afegir-hi el julivert piat retirant-les quan s'hagi evaporat tot el suc. Deixar refredar.

  • PAS 3

    Dividir la massa en dues parts. Estirar-les amb un corró per separat a sobre d'una superfície enfarinada, deixant-les ben fines. Folrar una safata i estendre bé el farciment.

  • PAS 4

    Tapar un altre cop amb la massa retorçant bé les vores i pintar amb ou batut (punxar a superfície amb una forquilla i deixar-hi una xemeneia central). Coure al forn pre-escalfat a 200ºC durtant 30 minuts aproximadament. Servir calenta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online