Ingredients
Com fer ENDÍVIES BRASSEJADES A LA MEL
-
PAS 1
Rentar les endívies sota el raig d'aigua freda, tallar-les al llarg i eliminar-ne la tija fent un tall en forma de "v" anant amb compte que no es desfullin. En una cassola amb força aigua i sal escaldar les endívies cinc minuts. Treure-les amb una escumadora i deixar-les escórrer del tot.
-
PAS 2
Posar una paella amb la mantega i les nous a foc suau. Quan comenci a fondre's, psoar les endívies juntes perquè no es desfacin i ofegar-les suaument donant-los la volta. Condimentar-les amb Avecrem Verdures. Amb una cullera de fusta anar escampant la mel per sobre i deixar que es fongui lleugerament, dos o tres minuts, amb la paella tapada. Retirar del foc i reservar.
-
PAS 3
Posar les endívies en una safata de forn i escampar-hi per sobre trossets de formatge mitjans. Ruixar-les amb la salsa afegint unes gotes d'aigua o caldo si hagués quedat massa espessa. Escalfar cinc minuts a forn mig abans de servir, decorant la safata amb tiges llargues de ciboulet.