Estofat de vedella

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Estofat de vedella

  • PAS 1

    Posar l'oli o la mantega a l'olla a presió i ofegar la carn tallada a trossos. Daurar els alls i la ceba picats i, abans de que agafi color, afegir la farina i torrar-la una mica. Afegir el vi, l' Avecrem Caldo de Carne -30% de sal juntament amb el got d'aigua i el Sazonador Avecrem Finas Hierbas.

  • PAS 2

    Tapar l' olla i deixar-la xiular durant mitja hora. Apartar del foc i deixar que perdi presió de forma natural. Afegir la xocolata ratllada i remoure. Incorporar les patates pelades i trossejades. Tornar a tancar l'olla i deixar xiular durant 8 minuts.

  • PAS 3

    Destapar l'olla i servir en una cassola de fang.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online