FAISÀ ROSTIT DE NADAL

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer FAISÀ ROSTIT DE NADAL

  • PAS 1

    Netejar bé el faisà. Embolicar-lo amb les tires de bacó i llibar-lo amb un fil de cuina.

  • PAS 2

    En una paella escalfar junts l'oli i la mantega. Daurar el faisà per tot els costats. Retirar i col.locar en una safata de forn. En la mateixa paella es seltegen lleugerament les escalunyes. Assaonar i afegir el brandy. Deixar evaporar i abocar-hi el caldo de pollastre GALLINA BLANCA. Deixar coure uns minuts i regar sobre el faisà.

  • PAS 3

    Coure al forn durant aproximadament 40 minuts girant de tant en tant i regant-ho amb el suc de la cocció. Retirar el faisà i col.locar-lo en una safata de servir. Retirar el fil i el bacó. Passar pel colador xinès el suc de la cocció i barrejar-lo amb la nata. Afegir les panses, portar la salsa uns minuts a foc mig i servir-la acompanyant el faisà.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online