FIDEUÀ AMB GAMBES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    379,68kcal

  • Hidrats

    53,36g

  • Proteïnes

    32,36g

  • Greixos

    14,28g

Com fer FIDEUÀ AMB GAMBES

  • PAS 1

    Fregir amb oli calent els fideus per fideua y reservar. Posar els muscols a coure al vapor. Reservar.

  • PAS 2

    En una paellera saltar la sípia, prèviament assaonada i tallada a daus, junt amb el pebrot vert i el pot de hortalizas. Afegir el Tomate Frito Gallina Blanca. Deixar coure.

  • PAS 3

    Cobrir amb el Caldo de Peix Gallina Blanca i els fideus fregits, al finall, afegir tot les gambes i els musclos. Quan els fideus estan al dente la fideuà ja està a punt.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online