FILET AGREDOLÇ AMB FLAM DE POMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer FILET AGREDOLÇ AMB FLAM DE POMA

  • PAS 1

    Saltar el sofregit d'hortalisses i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca perquè s'uneixin els sabors. Condimentar els filets amb l'Avecrem i el pebre i embolicar-los amb el bacon. O bé obrir-los i farcir-los amb el bacon i lligar-los amb fil de cuina.

  • PAS 2

    Posar-los en una safata de corn amb les verdures com a base i rostir-los a 200ºC uns 10 minuts. Treure'ls i regar-los amb el Caldo de Carn Gallina Blanca.

  • PAS 3

    SALSA: Fer un caramel amb el sucre i el vinagre. Afegir-hi el licor de taronja i deixar-lo evaporar. Abocar-lo per sobre dels filets i acabar-los de coure, uns 12-15 minuts segons la mida dels filets. Passar la salsa pel colador xinès i servir calent.

  • PAS 4

    Acompanyar-ho de flams de poma: Untar uns motllos per a microones amb una mica de mantega i escampar-hi sucre. Posar capes de làmines de poma alternant-les amb la mantega i el sucre i escampar-hi el pebre per sobre fins omplir els motllos. Coure'ls al microones 3 minuts a màxima potència.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online