Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
Com fer FILET AGREDOLÇ AMB FLAM DE POMA
-
PAS 1
Saltar el sofregit d'hortalisses i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca perquè s'uneixin els sabors. Condimentar els filets amb l'Avecrem i el pebre i embolicar-los amb el bacon. O bé obrir-los i farcir-los amb el bacon i lligar-los amb fil de cuina.
-
PAS 2
Posar-los en una safata de corn amb les verdures com a base i rostir-los a 200ºC uns 10 minuts. Treure'ls i regar-los amb el Caldo de Carn Gallina Blanca.
-
PAS 3
SALSA: Fer un caramel amb el sucre i el vinagre. Afegir-hi el licor de taronja i deixar-lo evaporar. Abocar-lo per sobre dels filets i acabar-los de coure, uns 12-15 minuts segons la mida dels filets. Passar la salsa pel colador xinès i servir calent.
-
PAS 4
Acompanyar-ho de flams de poma: Untar uns motllos per a microones amb una mica de mantega i escampar-hi sucre. Posar capes de làmines de poma alternant-les amb la mantega i el sucre i escampar-hi el pebre per sobre fins omplir els motllos. Coure'ls al microones 3 minuts a màxima potència.