FILETS DE LLENGUADO EN SALSA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer FILETS DE LLENGUADO EN SALSA

  • PAS 1

    Col.locar els filets de llenguado dins un escorredor per a descongelar-los i eliminar-ne tota l'aigua.

  • PAS 2

    Preparar la salsa tallant el porro i les gambes (guardar-ne alguna per a decorar) a trossos petits. Col.lcoar el porro i les gambes dins d'una cassola a foc lent amb la mantega fosa i els pinyons.

  • PAS 3

    QUan les ganbes estan cuites abocar-hi el vermut i deixar coure a foc lent uns 10 minuts aproximadament. Afegir el caldo de peix GALLINA BLANCA i deixar que la cocció continui 5 minuts més. Passat aquest temps triturar amb el minipimer fins formar una salsa fina.

  • PAS 4

    Salpebrar i enfarinar lleugerament els filets. Fregir en abundant oli calent. Col.locar els filets en plats individuals coberts de salsa. Acompanyar amb les patates i les pastanagues prèviament ofegades amb la mantega, sal i pebre. Fàcil de debò i exquisit.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online