FILETS DE VEDELLA A L'ALFÀBREGA

  • 20-40
  • Fácil
  • 2

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer FILETS DE VEDELLA A L'ALFÀBREGA

  • PAS 1

    Productes.

  • PAS 2

    Picar l'all. Netejar i separar les fulles d'alfàbrega de la tija, picar-les molt fines i reservar-les.

  • PAS 3

    Salpebrar els filets.

  • PAS 4

    Enfarinar els filets amb la farina de blat de moro i reservar-los.

  • PAS 5

    En una pella fondre la mantega.

  • PAS 6

    Daurar els filets en la mantega.

  • PAS 7

    Quan estiguin dauradets afegir-hi el vi i el El Caldo de Pollo bajo en sal Gallina Blanca. Deixar coure 2 minuts per cada costat, treure els filets i reservar-los.

  • PAS 8

    Afegir l'alfàbrega i l'all a la salsa que queda a la paella i deixar que redueixi una mica.

  • PAS 9

    Abocar la salsa per sobre dels filets.

  • PAS 10

    Emplatar i servir calentet acompanyat de porcions de tomàquet i decorar amb una branqueta d'alfàbrega.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online