Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
Com fer FILETS DE VEDELLA A L'ALFÀBREGA
-
PAS 1
Productes.
-
PAS 2
Picar l'all. Netejar i separar les fulles d'alfàbrega de la tija, picar-les molt fines i reservar-les.
-
PAS 3
Salpebrar els filets.
-
PAS 4
Enfarinar els filets amb la farina de blat de moro i reservar-los.
-
PAS 5
En una pella fondre la mantega.
-
PAS 6
Daurar els filets en la mantega.
-
PAS 7
Quan estiguin dauradets afegir-hi el vi i el El Caldo de Pollo bajo en sal Gallina Blanca. Deixar coure 2 minuts per cada costat, treure els filets i reservar-los.
-
PAS 8
Afegir l'alfàbrega i l'all a la salsa que queda a la paella i deixar que redueixi una mica.
-
PAS 9
Abocar la salsa per sobre dels filets.
-
PAS 10
Emplatar i servir calentet acompanyat de porcions de tomàquet i decorar amb una branqueta d'alfàbrega.