FRICANDÓ DE VEDELLA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer FRICANDÓ DE VEDELLA

  • PAS 1

    Salpebrar i enfarinar els filets de vedella, fregir-los en oli molt calent i reservar-los.

  • PAS 2

    Rentar i tallar els xampinyons a làmines i la psatanaga a daus petits, saltar-los en el mateix oli, afegir-hi els tomàqeuts ratllat i la fulla de llorer. Remenar 5 minuts.

  • PAS 3

    Afegir de nou la carn i cobrir-la amb el caldo GALLINA BLANCA. Quan arrenqui el bull abaixar el foc al mínim i deixar coure fins que la carn estigui tendra.

  • PAS 4

    Espolsar amb julivert picat. Truc: Quan la carn estigui tendra retirar-la i deixar coure la salsa a foc fort 5 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online