GRATINAT DE VERDURES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    454,43kcal

  • Hidrats

    53,76g

  • Proteïnes

    8,30g

  • Greixos

    37,94g

Com fer GRATINAT DE VERDURES

  • PAS 1

    Pelar les verdures i tallar-les a llenques no molt fines. Untar el fons i les parets d'un plat refractari amb oli i posar-hi capes de verdures començant per la ceba, el pebrot, carbassó i tomàquet.

  • PAS 2

    Posar capes fins acabar amb les verdures, escampant una mica Avecrem Fines Herbes entre capa i capa. Acabar amb una capa de patates tallades molt fines.

  • PAS 3

    Ruixar amb oli i coure al forn durant 40 minuts tapat amb paper d'alumini. Retirar el paper i coure al forn 10 minuts més.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online