LLOM A LA TARONJA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Crema de Champiñones

Informació nutricional

  • Energia

    778,14kcal

  • Hidrats

    8,25g

  • Proteïnes

    32,53g

  • Greixos

    59,21g

Com fer LLOM A LA TARONJA

  • PAS 1

    Daurar la carn en una cassona amb l'oli i la mantega. Ofegar la ceba i la pastanaga picada fins que es dauri una mica. Afegir la cullerada de Crema de Xampinyons Gallina Blanca, el xerès, el suc de 3 taronges, la cullerada de caramel líquid, ½ pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i pebre.

  • PAS 2

    Afegir la carn, barrejar bé tota la salsa i coure 12 minuts a l'olla ràpida o 20 a la convencional. Passar la salsa pel passa purés i afegir la nata líquida. Tallar la carn a rodanxes, cobrir amb la salsa i decorar amb les taronges.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online