LLOM AL CHAMPAGNE (O CAVA)

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOM AL CHAMPAGNE (O CAVA)

  • PAS 1

    Una ampolla de xampagne pot ser massa per a dues persones, i com que sempre en sobra, es pot fer servir el que no s'hagi begut per a fer aquesta recepta (o si en sobre d'una celebració d'aniversari, de Nadal...)

  • PAS 2

    Calentar bé l'oli i posar a fregir els filets per una banda. Condimentar-los amb l'Avecrem Carn -30% de sal i pebre, donar-los la volta i daurar-los per l'altre costat.

  • PAS 3

    Afegir-hi les panses, l'all i el xampagne (o cava) i cuinar 15 minuts amb la paella tapada. Afegir-hi els tomàquets i cuinar-ho 5 minuts més. Servir i bon profit!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online